Bovenstreek

In december 2018 is onze nieuwe hoofdlocatie in gebruik genomen aan de Bovenstreek 11 in Groningen. Dit ligt op het industrieterrein aan de andere kant van de ring als het Kardinge (achter Vison keukens). Op deze locatie zijn alle drie onze podotherapeuten werkzaam. Onze secretaresses, administratie en de werkplaats zijn allen aanwezig op deze locatie.

Aan de Bovenstreek 11 houden we spreekuur van maandag tot en met vrijdag van 9:00-16.30. Daarnaast is er een avondspreekuur. Op dinsdagavond heeft Ank Siebring een avondspreekuur tot 20.30. Zo kunt u ook buiten uw werktijden of schooltijden bij ons terecht voor een afspraak. We hebben twee spreekkamers voor de podotherapeuten aan de Bovenstreek en een eigen pedicurekamer waar komende maanden verschillende pedicures in kunnen gaan werken.

Groningen UMCG

In het UMCG houden wij momenteel alleen spreekuur op maandag en dinsdag (Marten de Haas)

In het UMCG zijn we gevestigd in het universitair diabetescentrum welke eind 2018 is verhuist van het triade gebouw naar het Brug gebouw (recht boven parkeergarage Noord) naast de academische huisartsen praktijk. U kunt ingang 45 tussen het hoofdgebouw en het brug gebouw nemen (uitgang parkeergarage noord) of aan de Oostersingel ingang 47 (schuin tegenover café de Buurvrouw).

Hoogezand

In onze praktijk in De Boer Schoenmode in Hoogezand houden wij spreekuur van dinsdag t/m donderdag (Theresia vd Luit). De Boer Schoenmode bevindt zich tegenover het winkelcentrum ‘De Hooge Meeren’. U kunt gratis voor de deur parkeren.

 

 

Om een afspraak te maken aan de Bovenstreek, in het UMCG of bij schoenmode de Boer in Hoogezand kunt u bellen met het nummer 050-230 41 47, we zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30-16.30 en op vrijdag van 8.30-14:00. Het is ook mogelijk om online een afspraak in te plannen in onze online agenda. Voor het maken van een afspraak kunt u in eerste instantie kiezen voor in welke plaats u de afspraak wilt maken, Groningen of Hoogezand. In Groningen kunt u daarna een keuze maken of u aan de Bovenstreek wilt komen of in het UMCG.