Goed nieuws!

Er is groen licht gekomen van het RIVM en VWS om de podotherapeutische zorg weer behoedzaam en veilig op te gaan schalen.

Wij doen dit op een veilige en verantwoorde wijze volgens alle richtlijnen die de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten heeft opgesteld en welke zijn goedgekeurd door het ministerie van VWS en het RIVM.

Lees hier alles over onze maatregelen.

Podotherapie Groningen

In het UMCG houden we op dit moment spreekuur op maandag en dinsdag op onze nieuwe locatie in het Brug gebouw op de begane grond naast de academische huisartsenpraktijk. Ingang 45 of 47 vlak aan de Oostersingel schuin tegenover café de Buurvrouw.

Onze nieuwste locatie en tevens hoofdvestiging is gevestigd op de Bovenstreek 11 op het industrie terrein vlak bij het Kardinge (andere kant van de ring achter Vison keukens) Hier hebben we twee spreekkamers voor de podotherapeuten en ook een eigen pedicure kamer waar de komende maanden verschillende pedicures in kunnen gaan werken.

Onze werkplaats waar we de podotherapeutische zolen maken en onze assistentes Wilma Dussel en Gretha Punter zitten ook op de Bovenstreek 11

Op maandag heeft Theresia vd Luit avondspreekuur en op dinsdag avond Ank Siebring.

Aanwezigheid.

 UMCGBovenstreek
MaandagMarten de HaasTheresia vd Luit & Ank Siebring
DinsdagMarten de HaasAnk Siebring
WoensdagAnk Siebring
DonderdagMarten de Haas & Ank Siebring
VrijdagMarten de Haas
   
Adresgegevens Email: groningen@podotherapiehenl.nl (post)adres: Podotherapie H&L t.a.v. M.P. de Haas AA35
Hanzeplein 1 9713 GZ Groningen
050-230 41 47
(als de voicemail erop staat kunt u een bericht achterlaten, wij bellen u dan terug). Hieronder kunt u zelf een afspraak maken. Een controle bezoek is voor mensen die al bij ons bekend zijn en dus eerder onze praktijk hebben bezocht. een 1e consult is voor mensen die nieuw zijn in onze praktijk hier is meer tijd voor ingepland.
  • 1e Consult Bovenstr. A is een nieuw bezoek bij Ank Siebring
  • Controle Bovenstr A is een controle bezoek bij Ank Siebring
  • 1e Consult Bovenstr TM is een nieuw bezoek bij Theresia vd Luit of Marten de Haas
  • Controle Bovenstr TM is een controle bezoek bij Theresia vd Luit of Marten de Haas
(zie aanwezigheid hiernaast) Afspraken in het UMCG zijn op dit moment alleen mogelijk bij Marten de Haas. Omdat we hier op het moment maar twee dagen zitten is een afspraak plannen hier minder snel mogelijk.

In verband met Corona is het tijdelijk helaas niet mogelijk om online een afspraak te maken.