Groningen

In het UMCG houden spreekuur in twee spreekkamers. Beide kamers bevinden zich in het triadegebouw 23, op de eerste verdieping.

Spreekkamer 1 bevind zich op het diabetescentrum.

Als u op de eerste verdieping vóór het diabetescentrum rechtsaf gaat, de gang uitloopt en dan linksaf slaat komt u bij Spreekkamer 2. Er hangen ook bordjes om u de weg te wijzen.

Aanwezigheid.

 Spreekkamer 1Spreekkamer 2
MaandagTheresia vd LuitGeen spreekuur
DinsdagMarten de HaasAnita de Boer (pedicure)
WoensdagMarten de HaasGeen spreekuur
DonderdagYvonne ZuidersmaMarten de Haas
VrijdagMarten de HaasGeen spreekuur

Om een afspraak te maken bij onze praktijk in het UMCG kunt u ons telefonisch bereiken op 050-2304147.

De praktijk bevindt zich in het triade gebouw ingang 23, op de eerste verdieping. Dit gebouw zit vast aan het hoofdgebouw, maar u kunt het beste buiten langs naar dit gebouw toe lopen of fietsen.

Als u met de auto komt kunt u het beste parkeren in parkeergarage Noord. Bent u slecht ter been dan kunt u gebruik maken van een trolley vanaf de hoofdingang van het ziekenhuis.

Een plattegrond met de route naar het triadegebouw ingang 23 vind u onder het tabblad adresgegevens.

Pedicure Anita de Boer is elke dinsdag aanwezig. Voor een afspraak met de pedicure kunt u bellen 0592-543053 of mailen anitadeboer70@gmail.com

Email  groningen@podotherapiehenl.nl
Route naar diabetescentrum.
(post)adres:
Podotherapie H&L
t.a.v. M.P. de Haas AA35
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen Tel 050-2304147 Fax 050-3610950 (als de voicemail erop staat kunt u een bericht achterlaten, wij bellen u dan terug).

We zijn bezig met een nieuwe website en onze huidige voldoet niet aan de veiligheidseisen meer van deze tijd en het is daarom tijdelijk niet mogelijk zelf een afspraak te maken omdat er gegevens worden verstuurd die eventueel door derden kunnen worden ingezien.

U kunt ons bellen voor een afspraak op 050-2304147. U kunt ook mailen naar groningen@podotherapiehenl.nl