Marten de Haas (podotherapeut)

Mijn naam is Marten de Haas en ik ben podotherapeut sinds 2002. Na mijn opleiding in Eindhoven heb ik 5 jaren gewerkt als invaller in meerdere praktijken in Noord Nederland. In 2006 heb ik mijn eigen praktijk opgezet in het UMCG in Groningen.

De praktijk in Groningen bevindt zich in het Diabetescentrum (ingang 23 van het Triade gebouw, op de eerste verdieping), waar wij als zelfstandige ondernemers praktijkruimte huren. Iedereen met voetklachten kan een afspraak maken na verwijzing van de huisarts of specialist. Sinds begin 2012 kunt u ook een afspraak maken zonder verwijzing. Ik ben maandag t/m donderdag werkzaam in het UMCG.

 

Martine Engberts (podotherapeut)

Ik ben Martine Engberts, in juli 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding podotherapie in Eindhoven. Hierna ben ik in het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal en in het UMCG  gaan werken. Momenteel werk ik van dinsdag tot en met donderdag in het Refaja Ziekenhuis en op vrijdag in het UMCG.

 

 Theresia vd Luit (podotherapeut)

Ik ben Theresia vd Luit en ik ben in 1997 afgestudeerd aan de opleiding in Eindhoven. Ik ben begonnen in Stadskanaal en later is de praktijk in Schoenmode de Boer erbij gekomen. Op maandag werk ik in Stadskanaal en de dinsdag en vrijdag in onze praktijk in Hoogezand

 

Rennet vd Luit

Rennet is bij ons in dienst en ze maakt al een jaar of drie samen met ons de zolen.