Ank Siebring – podotherapeut - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
17098
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17098,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Ank Siebring – podotherapeut

Ank Siebring – podotherapeut

Ank is sinds 2019 werkzaam bij podotherapie H&L. Ze is in 2004 afgestudeerd als podotherapeut en aan de slag gegaan voor een podotherapiepraktijk in Assen. Na de opleiding podotherapie heeft ze nog de opleiding bewegingswetenschappen aan de RUGgevolgd, en heeft ze daar haar bachelor bewegingswetenschappen behaald. Sinds 2009 is ze fulltime werkzaam als podotherapeut. Ank houdt erg van sporten. Ze loopt hard, fietst, zwemt, (ook (cross)triatlons), doet aan pilates en yoga. Hierdoor en door haar opleiding bewegingswetenschappen heeft ze een grote affiniteit met sporten, waardoor de meeste sport gerelateerde klachten bij haar terecht zullen komen.

 

In 2022 heeft ze ook haar specialisatie kinderpodotherapie gehaald. Al een paar jaar houdt Ank eens in de maand een gezamenlijk spreekuur met Robert Goddard, manueel/fysiotherapeut van Fysio Noorderbad, en met Elvira van Bolhuis van Kinderfysiotherapie Klein &Krachtig. Verder houdt Ank iedere 3 à 4 weken een spreekuur samen met Krum Toshev van Construction fysiotherapie.

Ank Siebring

Kom bij ons langs!