Copyright en disclaimer - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
17171
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17171,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Copyright en disclaimer

Copyright

Alle op deze site afgebeelde gegevens, zoals – maar niet beperkt tot – teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo’s, woord- en beeldmerken, zijn eigendom van, in licentie bij of gedeponeerd door Podotherapie H&L of derden. Ze worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is verboden het materiaal op deze site (al dan niet in aangepaste vorm) te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Podotherapie H&L. ©2023 Podotherapie H&L, Groningen/Hoogezand, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

 

Disclaimer

Indien u zich toegang verschaft tot, dan wel gebruik maakt van deze website van Podotherapie H&L, dan stemt u in met de navolgende bepalingen:

  • Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het bezoeken en gebruiken van de website wordt door Podotherapie H&L afgewezen. Dat geldt zowel voor directe schade als voor indirecte schade.
  • Podotherapie H&L streeft ernaar dat alle op de website van Podotherapie H&L gepresenteerde informatie correct is. Ondanks dat bij het samenstellen van de site een zo groot mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan de juistheid ervan niet worden gegarandeerd. Podotherapie H&L aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.
  • Podotherapie H&L garandeert niet dat de informatie, software, verwijzingen of hyperlinks die via haar site toegankelijk zijn vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.
  • Podotherapie H&L aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar met een hyperlink of op een andere wijze wordt verwezen.
  • Het is mogelijk om vanaf de website elektronische berichten naar Podotherapie H&L te sturen. Podotherapie H&L betracht daarbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Podotherapie H&L aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan.

Vraag naar onze specialisten