Betalen - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16979
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16979,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Betalen

Betalen

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed.

 

Samenwerking met Infomedics

Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het versturen en innen van rekeningen van zorgaanbieders. Daarom krijgt u de rekening voor uw behandeling via Infomedics. U voldoet de rekening via dit bedrijf.

 

Declareren bij uw zorgverzekeraar

Veel rekeningen gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Dan krijgt u alleen nog een rekening voor het bedrag wat u zelf moet (bij)betalen.

 

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

 

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Wilt u een betalingsregeling treffen, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

 

Andere vragen over uw rekening of betaling

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst eens bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

 

Contactgegevens Infomedics

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Email: rekening@infomedics.nl

voet scan groningen

Kom bij ons langs!