Podotherapie - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16649,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Podotherapie

Podotherapie

Het woord podotherapie is afgeleid van het Griekse podos. Dat betekent voet. Hoewel podotherapie dus letterlijk voettherapie betekent, kunnen voetklachten ook hoger in uw lichaam tot uiting komen. Denk daarbij aan uw enkels, knieën, heupen en onderrug. Met podotherapie pakt u de klacht bij de kern aan.

Pijnklachten oplossen

Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetproblemen en houding- en bewegingsklachten. Ervaart u pijnklachten? Loop er niet mee door, maar maak een afspraak bij onze praktijk. We doen onderzoek en bedenken vervolgens een oplossing; dat kan een op maat gemaakte zool zijn, maar ook oefeningen, een orthese of een tijdelijke behandeling zoals taping. Ook als u klachten heeft door een onderliggende oorzaak of aandoening, zoals diabetes of reuma, kunt u bij ons terecht.

Hbo-opgeleide paramedici

Al onze podotherapeuten hebben een 4-jarige hbo-opleiding gevolgd en zijn erkend paramedici. Daarnaast hebben we in ons team verschillende specialisaties op zak.

Kwaliteitsregistratie

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP)l. We moeten regelmatig bijscholen om onze kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast worden onze praktijken eens in de vijf jaar gecontroleerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze praktijk of over podotherapie in het algemeen? Neem dan contact met ons op. Of maak meteen afspraak voor een behandeling.

 

Kom bij ons langs!