Over ons - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16636,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Podotherapiepraktijk van der Luit (sinds 1997) en Podotherapiepraktijk de Haas (sinds 2006) zijn in 2012 samen verder gegaan onder de naam Podotherapie H&L. Als solopraktijk komt er heel veel op je af en zijn er veel administratieve zaken om te regelen.

Door de bundeling van onze krachten kunnen we als praktijk alles nu veel efficiënter organiseren.

Hierdoor blijft er meer tijd over voor u.

team HenL

Aandacht en maatwerk

In onze praktijk staat de aandacht voor de patiënt en klantvriendelijkheid centraal. We vinden het heel belangrijk dat iedereen zijn verhaal kan doen. Aan de hand van dit verhaal gaan we kijken wat er precies aan de hand is, proberen we duidelijkheid te krijgen over de aanwezige klachten en de mogelijke oplossingen die hiervoor zijn.

Deze oplossingen kunnen uiteenlopen van voetverzorgings- en schoenadviezen tot het maken van ortheses, nagelbeugels of corrigerende zolen. We kijken altijd samen met u wat voor u de beste behandeling is.

Locaties in Groningen en Hoogezand

Vanuit onze vestigingen in Groningen en Hoogezand bedienen wij cliënten uit heel Noord-Nederland. Met locaties, op een industrieterrein in Groningen en in een schoenenwinkel in Hoogezand, zijn we voor iedereen goed bereikbaar. Omdat we een relatief grote praktijk hebben in de regio, zijn we niet afhankelijk van één podotherapeut en kunt u (bijna) altijd snel bij ons terecht.

Afspraak maken?

Via onze afsprakenplanner kunt u snel en gemakkelijk een afspraak met ons inplannen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Kom bij ons langs!