Team - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Team

Team

Maak kennis met ons team van betrokken medewerkers: we staan voor u klaar!

 

Podotherapeuten

In onze praktijk werkenvijfpodotherapeuten en één podotherapeut in opleiding. Dit zijn deskundige zorgprofessionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen aanpak, specialisaties en expertise. Maar we delen allemaal de bevlogenheid voor ons vak én de wil om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Onmisbare ondersteuning

De podotherapeuten zijn nergens zonder de ondersteuning van de twee dames van ons secretariaat en onze twee praktijkondersteuners. Zij staan u bij de balie te woord, nemen de telefoon aan, beantwoorden mailtjes en regelen zaken achter de schermen, zoals het vervaardigen van zolen.

 

Stagiaires

Er lopen geregeld stagiaires met onze podotherapeuten mee. We vinden het belangrijk om studenten de kans te geven het werkveld te leren kennen en praktijkervaring op te doen.

willy bloemhoff

Praktijkondersteuner

isa broerse

Podotherapeut

Wilma-Dussel

Secretariaat

Marten-de-Haas

Podotherapeut

Karin-Haspers

Secretariaat

rennetta van der luit

Praktijkondersteuner

Theresia-van-der-Luit

Podotherapeut

Saskia Roesink

Podotherapeut

Ank Siebring

Podotherapeut

Kelly van Weerden

Podotherapeut in opleiding

dennis middel

Stagiair

team HenL