Marten de Haas – podotherapeut - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16753,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Marten de Haas – podotherapeut

Marten de Haas – podotherapeut

Marten is een van de eigenaren van Podotherapie H&L. Hij is in 2002 afgestudeerd als podotherapeut. Na zijn opleiding is hij eerst als freelancer aan de slag gegaan voordat hij in 2006 zijn eigen praktijk in het UMCG begon. Tijdens deze freelanceperiode heeft hij voor Theresia gewerkt in Stadskanaal. In 2012 zijn ze samen verder gegaan in een maatschap.

 

Marten houdt zich bezig met de praktijkvoering en werkt drie dagen per week als podotherapeut in de praktijk. Marten is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine operaties, zoals de wig-excisie. Daarnaast is hij bezig met de specialisatie tot kinderpodotherapeut en richt hij zich op het maken van speciale zolen voor wielrenners. Deze nieuwe fietszolen ontwikkelt hij met name voor topsporters.

Marten-de-Haas

Kom bij ons langs!