Bovenstreek - Groningen - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
17046
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17046,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Bovenstreek – Groningen

Bovenstreek – Groningen

In december 2018 is onze nieuwste locatie – onze hoofdvestiging – in gebruik genomen aan de Bovenstreek 11 in Groningen. Deze praktijk ligt op het industrieterrein aan de andere kant van de ring van Kardinge (achter Vison keukens). U kunt gratis voor de deur parkeren.

Spreekuur van maandag t/m vrijdag

Aan de Bovenstreek 11 houden we spreekuur van maandag tot en met vrijdag van 9:00-16.30 uur. Op deze locatie zijn al onze podotherapeuten werkzaam. We hebben twee spreekkamers voor de podotherapeuten en een eigen pedicurekamer waar verschillende medisch pedicures spreekuur houden.

Secretariaat en werkplaats

Onze werkplaats (waar we de podotherapeutische zolen maken) en ons secretariaat (receptie/administratie) bevinden zich ook aan de Bovenstreek 11.

Afspraak maken?

Wilt u bij ons langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op, of vul direct onze afsprakenplanner in. Graag tot ziens!

bovenstreek

Kom bij ons langs!