Samenwerkingen - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16957
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16957,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Samenwerkingen

Samenwerkingen

We werken vaak samen met anderen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten, (medisch) pedicures en diabetesverpleegkundigen in het ziekenhuis. Soms is een patiënt gebaat bij een gecombineerde behandeling, en soms verwijzen we naar elkaar door. Ook hebben we regelmatig contact met huisartsen en internisten.

overleg

UMCG

We werken samen met het universitair diabetescentrum van het UMCG, waardoor we korte lijnen hebben met de specialisten in het ziekenhuis, met name als het gaat om diabetes-gerelateerde klachten.

Diabetes

Heeft u een doorverwijzing van de huisarts of internist, dan kunt u terecht bij een van de meer dan 130 gecontracteerde medisch pedicures waar wij mee samenwerken. De facturering (via de zorgverzekering) kunnen wij dan ook via onze praktijk regelen. Twee medisch pedicures huren ook een ruimte bij ons in de praktijk aan de Bovenstreek in Groningen. Zij zijn aanwezig op maandag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag. Zo hoeft u niet ver weg voor een behandeling.

 

Kinderfysiotherapie

We houden in principe elke eerste dinsdag van de maand een multidisciplinair spreekuur met Elvira van Bolhuis van Kinderfysiotherapie Klein & Krachtig.

Fysiotherapie / Manuele therapie

Onze podotherapeut Ank Siebring houdt eens per maand een gezamenlijk spreekuur met Robert Goddard, manueel/fysiotherapeut van Fysiotherapie Noorderbad.

Echografisch onderzoek

Echografie kan goed worden toegepast om bijvoorbeeld spieren, pezen en bloedvaten weer te geven. Het komt bij bepaalde fysieke klachten voor dat een lichamelijk onderzoek en het afnemen van specifieke testen toch onvoldoende informatie geven aan onze podotherapeut om de juiste diagnose te stellen. Echografie biedt dan een aanvullende methode om tot een correcte diagnose en een effectief behandelplan te komen. Wij werken daarvoor samen met Krum Toshev van Construction Fysiotherapie Groningen. Elke 3 à 4 weken komt Krum bij ons in de praktijk om op dinsdagmiddag echo’s te maken.

Kom bij ons langs!