Vergoedingen - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
16688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16688,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vergoedingen

Vergoedingen

Podotherapie wordt over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeringen. Hulpmiddelen zoals zolen, nagelbeugels en ortheses zullen ook vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden (uiteraard afhankelijk van uw pakket en zorgverzekeraar).

Overzicht van vergoedingen

Per zorgverzekeraar vindt u hier informatie over vergoedingen voor podotherapie in 2023. Bekijk dit goed voor het eerste bezoek zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Dit overzicht is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wij raden u aan, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

 

Sommige verzekeringen hebben een bedrag voor consulten en hulpmiddelen/zolen samen en andere verzekeringen hebben dit gesplitst is twee verschillende bedragen.

Diabetes

Voor diabetespatiënten is soms vergoeding uit de basisverzekering mogelijk (zie: tarieven en vergoedingen bij diabetes).

h en l

Kom bij ons langs!