Pijnklachten - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Pijnklachten

Pijnklachten

Heeft u last van pijn aan uw voeten, knieën, heupen of rug? Wij onderzoeken hoe uw klachten zijn ontstaan zodat we de juiste behandeling kunnen adviseren. Met als doel: die vervelende pijn te laten verdwijnen en terugkeer van de klachten te voorkomen.

scan

Met welke klachten kunt u bij een podotherapeut terecht?

Wij behandelen voetgerelateerde pijnklachten in alle soorten en maten.Ook als deze klachten zijn ontstaan door bijvoorbeeld reuma, diabetes of (top)sport kunt u bij ons aankloppen.

 

Een aantal veel voorkomende problemen die we in onze praktijk tegenkomen zijn:

Kinderen met voetklachten

Bij H&L Podotherapie hebben we podotherapeuten in dienst die gespecialiseerd zijn in kinderpodotherapie. In de brochure ‘Weet wat u doet bij pijn aan de kindervoet!’ leest u meer over de kindervoet en over de podotherapeutische behandelingen die we kinderen kunnen geven. We zijn er immers voor jong en oud!

Onderzoek naar de oorzaak

Gedegen onderzoek is de basis voor een juiste en effectieve behandeling.Veel blessures of pijnklachten staan niet op zichzelf of hebben dezelfde symptomen. We gaan daarom met u in gesprek om te kijken wat er precies aan de hand is. Ook doen we gespecialiseerd onderzoek naar de oorzaak van uw klachten. Als we duidelijk hebben wat er aan de hand is, gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen.

Een consult inplannen?

Wilt u niet langer blijven rondlopen met uw voetgerelateerde klacht? Maak dan direct een afspraak met ons.

Meer weten?

In de brochure ‘Weet wat u doet bij pijn aan uw voet’ leest u meer over de werkzaamheden van een podotherapeut. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Kom bij ons langs!