Saskia Roesink – podotherapeut - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
17096
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17096,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Saskia Roesink – podotherapeut

Saskia Roesink – podotherapeut

Saskia is de podotherapeut bij ons die het langste werkzaam is als podotherapeut. Ze is in 1992 afgestudeerd in Eindhoven aan de opleiding podotherapie en is in het Noorden aan de slag gegaan. In 2006 is ze vertrokken naar Afrika, waar ze in verschillende landen werkzaam is geweest en lange tijd in Zambia aan het werk is geweest als podotherapeut. In Zuid-Afrika heeft ze de opleiding tot pilates-instructrice gevolgd. Naast podotherapie geeft ze pilateslessen als therapie.

 

In 2020 is Saskia terugverhuisd naar Nederland en bij ons in dienst gekomen. Ze is nog bezig met het opstarten van een eigen pilatesstudio zodat ze podotherapie weer kan combineren met pilates. Saskia is ook bevoegd om kleine operaties uit te voeren, zoals een wig-excisie.

Saskia Roesink

Kom bij ons langs!