UMCG - Groningen - Podotherapie H&L - Groningen & Hoogezand
17050
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17050,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

UMCG – Groningen

UMCG – Groningen

In het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) zijn we gevestigd in het universitair diabetescentrum, dat sinds eind 2018 in het Bruggebouw zit (recht boven parkeergarage Noord), naast de academische huisartsenpraktijk. U kunt ingang 45 tussen het hoofdgebouw en het Bruggebouw nemen (uitgang parkeergarage noord) of ingang 47 aan de Oostersingel (schuin tegenover café de Buurvrouw).

Spreekuur op maandag, dinsdag en woensdagmiddag

In het UMCG houden wij spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag. Ank Siebring is op maandag aanwezig, Marten de Haas op dinsdag en Saskia Roesink houdt hier spreekuur op woensdagmiddag.

Afspraak maken?

Wilt u bij ons langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op, of vul direct onze afsprakenplanner in. Graag tot ziens!

umcg

Kom bij ons langs!